Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink széles választékával állunk az Ön rendelkezésére, hogy járművét hosszú távon, biztonságosan használhassa

Gumi, futómű és fékszerelés

A jó minőségű gumiabroncsok, a jól beállított futómű és a hatékony fékberendezés az Ön biztonságát szolgálja

Karosszéria javítás

Korszerű berendezések állnak rendelkezésünkre ahhoz, hogy sérülést szenvedett járművét eredeti állapotában helyreállítsuk

-

Elérhetőségek

Auto Egyed Bt.

Cím: 9921 Vasalja,
Kossuth u. 11.
Telefon:
+36202095757
E-mail:
info@autoegyed.hu
Közösségi média

Közösségi média

Nyitvatartás

Nyitvatartás

Hétfőtől - Péntekig: 8:00 – 17:00
Ebédszünet: 12:00 - 13:00
 
Szombat: 8:00 - 12:00

 Pályázatok

Napelemes épületenergetikai fejlesztés az Auto Egyed Bt-nélNapelemes épületenergetikai fejlesztés az Auto Egyed Bt-nél

Napelemes épületenergetikai fejlesztés az Auto Egyed Bt-nél

GINOP-4.1.4-19-2020-02078

A megvalósítás helyszínéül szolgáló ingatlan (Vasalja, Kossuth u. 13.) a vállalkozás 2008-óta bejegyzett telephelye. Az ingatlanon modern autójavító, karosszériajavító és gumijavító műhelyek működnek. Ezek szomszédságában áll a gépjármű vizsgasor telepítésére kijelölt csarnok. Ennek megfelelően mind a közműcsatlakozások, mind pedig az erős áramú csatlakozások kiépítettek. A fűtési rendszer ugyancsak kiépített, működő, a telephely központi gáztüzelésű kazánjáról működtetett. A csarnok kialakításában teljesen alkalmas gépjárművek behajtására, a berendezések telepítésére. A telephely kapujától aszfaltozott belső úton megközelíthető.

Az érintett műhelycsarnok 111,15 m2, amelyben gépjármű vizsgaállomás, javítóállások működnek. Itt kapott helyet a szolgálati öltözőt és egy iroda. Az itt dolgozó munkatársak szociális szükségletüket a szomszédos javítócsarnok vizesblokkjában végezhetik.

A vállalkozás kapacitásai jelentős mértékben lekötöttek, így a gépek, berendezések szinte folyamatosan működnek, ami jelentős energiafogyasztást, főként villamosenergia-fogyasztást eredményez.

A járműjavítás és a kapcsolódó gépjárműműszaki szolgáltatások, jellegüknél fogva, magas villamosenergia-igényűek, így a fejlesztés megvalósítása jelentősen képes növelni a vállalkozás eredményességét az üzemeltetési költségek csökkentése útján. A magas áramfelvétel azt eredményezi, hogy a vállalkozás tevékenységei jelentős környezeti terheléssel járnak, ami az Őrségi Nemzeti Park közvetlen közelében még fontosabbá teszi a környezetkímélő beavatkozásokat.

A projekt megvalósítása során mindösszesen 64 db napelem, a hozzá tartozó inverter, energiaoptimalizáló berendezés, tartószerkezetek telepítésére és üzembehelyezésére került sor az ingatlan két épületének tetőszerkezetén (műhely és kávézó).

A napelemes rendszer csúcsteljesítménye: 64 x 370 Wp = 23,68 kWp

A megvalósult napelemes fejlesztés a vállalkozás éves villamosenergia szükségletét szinte 100%-ban képes fedezni, ami – a gazdálkodási-üzemeltetési költségek csökkentése mellett – a közvetlen és tágabban értelmezett környezet terhelésének jelentős csökkenése mellett kiemelkedő energiahatékonysági eredményt hozhat. Mivel az Auto Egyed Bt. elkötelezett a környezet védelme iránt, az így megtakarított forrásokat a vállalkozás további energiahatékonysági fejlesztésekre tervezi fordítani.

A projekt teljes költsége: 7 232 100 Ft + 1 952 667 Ft Áfa, azaz 9 184 767 Ft

A támogatás összege: 3 977 655 Ft (55%)

A projekt tényleges befejezési dátuma:  2021.07.22


Vissza az előző oldalra!
Auto Egyed Bt. - Magyar